skip to main
|
skip to sidebar
kékszalag
a londoni Le Cordon Bleu diákjának feljegyzései
2009. július 9., csütörtök
A csókafogta gomba
Az előző bejegyzésben írok erről a fogásról: articsóka, rajta kétféle zöldségmassza (egy paradicsomos és egy gombás), díszítésként "turned vegetables" (középen gomba, a többi tán felismerhető), amelyről szintén alább olvahatsz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Rendszeres olvasók
Magamról
Balsafa
Teljes profil megtekintése
Blogarchívum
▼
2009
(19)
►
szeptember
(8)
►
augusztus
(3)
▼
július
(8)
Csirkéből vizsgáztunk (volna)
Az igazi tortilla
Kis Loren
A csókafogta gomba
Gombahabcsók
Vetkőzz, narancs!
Paysanne ez a julienne
Mire jó az étel?
Címkék
articsóka
(1)
Bach
(1)
bárány
(1)
béka
(1)
Bourdain
(1)
brunois
(1)
csirke
(1)
Escoffier
(1)
eszközök
(4)
franciasaláta
(1)
Gruyere
(1)
gyöngytyúk
(2)
kelkáposzta
(1)
kés
(1)
Kosztolányi
(1)
krumplipüré
(1)
lepényhal
(3)
majonéz
(1)
Michelin
(1)
narancsszegment
(1)
omlett
(1)
osztriga
(1)
piano
(1)
quiche
(1)
rák
(1)
ratatouille
(1)
saláta
(1)
sirloin
(1)
tojás
(1)
tortilla
(1)
turning vegetables
(2)
vizsga
(5)
yorkshire pudding
(1)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése